Ismét sváb főzö klub volt,ahol toros káposztát főztünk kelt gombóccal. Erre nem is számítottam, hogy ilyen sok férfit fog érdekelni. Persze Ők már készültek, jó szokásukhoz híven egy üveg jóféle borral érkezett Vili. Beszélgettünk a receptről, ugyanis a káposztát már előre elkészítettem, megkostolták a pékségből vitt friss kenyeret is.
Mindjárt szóba kerültek a régi emlékek. Kinek a családjában, hogy készültek a kenyerek. Még az ízét is éreztük a szánkban. Közben dolgozott a gép és dagasztotta a gombóc tésztákat. Előkerültek a régi iskolai fényképek a múlt szép emlékei. Ezalatt megfőttek a gombócok is. Finom illatok szálltak, finom étel került a tányérra. Mindenki hozzá látott az evéshez és már a borocska is a poharakba került. Repeta is jutott, melyet egy hosszabb faterkázás követett. Hiányolták a férfiak, hogy nincs lehetőség számukra ilyen beszélgetésre. Megbeszéltek,hogy teremtünk rá lehetőséget a jövőben. Kellemes hangulatban váltunk el, várva a következő találkozást.
A szakácsnő: Melitta