eco farming logo

SVÁB KOVÁSZOS UBORKA RECEPT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Stanley   
2011. Június 20. hétfő, 12:50
SVÁB KOVÁSZOS UBORKA RECEPT

Tényleg nagyon finom, mindenkinek ajánlom!
Nem kell bajlódni a kenyérrel, helyette burgonyát használunk, amit ki kell szedni 3 nap
múlva, és kész. Még télire is el lehet tenni. .

Végy 1 nagy uborkás üveget!

Alulra pakolj bele 1 csokor kaprot. Erre 1 sor karikára vágott nyers burgonyát. Nem tévedés,
nem kenyeret! Én öreg krumplit spájzolok be erre a célra, erre pakolom a megmosott,
felhasított uborkát,
A lé sose penészesedik meg, áttetszően tiszta marad és behűtve a legfinomabb nyári üdítő
ital.
Tetejére szintén karikára vágott nyers, öreg krumplit rakosgatok, legfelülre jön még 1 csokor
keményszárú kapor, amely alkalmas arra is, hogy leszorítsa az egész rakományt.
Végül leöntöm langyos, sós vízzel /ahány liter víz, annyi evőkanál só/, kistányérral
letakarom, 3 nap múlva csodát tálalhatunk a családunknak.
Aki kipróbálja, az nem bánja meg!

Jó étvágyat!
 



Támogatja a Joomla!. Designed by: lonex.com .com registration Valid XHTML and CSS.